Fotografering för daghem och skolor

Studio Strandvägen är din lokala expert på daghems- och skolfotografering!

Med flera års erfarenhet i branschen är vi stolta över att erbjuda professionella och personliga fotograferingsupplevelser. Det är vår passion att skapa en avslappnad och rolig miljö som gör oss till favoriten hos både barn och personal. Vi fångar de äkta leendena och uttrycken som gör varje bild minnesvärd och speciell.

Som ett lokalt företag är vi engagerade i att stödja vårt samhälle och bygga långvariga relationer med våra kunder. Vi är här för att erbjuda en personlig service som uppfyller era behov och önskemål, varje gång.

Så boka ni också Studio Strandvägen att ta hand om era daghems- och skolfotograferingar.

 

POP-UP Fotograferingar i studion

Fotograferingen i daghemmen inkluderar endast gruppfoto, enskilda porträttfoton tas i studion. Detta är ordnat av praktiska skäl för både daghemmets verksamhet och för att ha mera tid med enskilda porträtt för varje barn. Samtidigt går det även att ta syskonbild, trots de äldre barnen är i skolåldern. Själva fotograferingen är gratis, du betalar endast för bildprodukterna.

Våren 2024 har vi följande pop-up tider:

Må 6.5 8–17
On 8.5 10–16
Må 13.5 10–19
On 15.5 10–19
Må 20.5 10–19
On 22.5 10–19

Stort urval fotoprodukter

Vi har fler olika fotoprodukter att välja mellan och du beställer allting smidigt via bildgalleriet du fått koden till.

Bland prdukterna hittar du foton i olika storlekar, canvas tavlor, ChromaLuxe tavlor, magnter, muggar, klistermärken, musmattor, textilier mm.

Priserna hittar du vid bokningen.