Valokuvaus päiväkodeissa ja kouluissa

Studio Strandvägen on paikallinen päiväkoti- ja koulukuvauksen asiantuntija!

Meillä on usean vuoden kokemus valokuvausalalta, ja voimme ylpeinä tarjota ammattimaisen ja henkilökohtaisen valokuvauskokemuksen. Intohimomme on luoda rento ja hauska ympäristö, joka tekee meistä niin lasten kuin henkilökunnankin suosikin. Pyrimme vangitsemaan aidot hymyt ja ilmeet, jotka tekevät jokaisesta kuvasta ikimuistoisen ja erityisen.

Paikallisena yrityksenä olemme sitoutuneet tukemaan yhteisöämme ja rakentamaan pitkäaikaisia suhteita asiakkaisiimme. Olemme täällä tarjoamassa henkilökohtaista palvelua, joka vastaa tarpeitasi ja toiveitasi, joka kerta.

Varaa siis Studio Strandvägen hoitamaan päiväkoti- ja koulukuvauksesi.

 

POP-UP Valokuvaus studiossa

Päiväkotikuvauksessa otetaan vain ryhmäkuvia ja yksilölliset muotokuvat otetaan studiossa. Tämä on järjestetty käytännön syistä sekä päiväkodin toiminnan kannalta ja siksi että jokaiselle lapselle jää enemmän aikaa yksilöllisiin muotokuviin. Samalla voidaan ottaa myös sisaruskuvia, vaikka vanhemmat lapset ovat jo koululaisia. Valokuvaus on ilmainen, maksat vain kuvatuotteista.

Keväällä 2024 meillä on seuraavat pop-up-ajat:

Ma 6.5. 8–17
Ke 8.5. 10–16
Ma 13.5. 10–19
Ke 15.5. 10–19
Ma 20.5. 10–19
Ke 22.5. 10–19

Laaja valikoima valokuvatuotteita

Meillä on valikoimassa useita erilaisia valokuvatuotteita, voit tilata kaiken helposti kuvagallerian kautta, johon sait kuvakoodin.

Tuotteisiin kuuluu valokuvia eri kokoisina, canvas-tauluja, ChromaLuxe-tauluja, magneetteja, mukeja, tarroja, hiirimattoja, tekstiilejä ja paljon muuta.

Hinnasto näkyy varausken yhteydessä.